Play Video

RealWear Navigator Z1 – vše důležité na očích a volné ruce na práci

Navigator Z1 je zařízení s asistovanou realitou do nejnáročnějších podmínek. Splňuje certifikaci ATEX. Díky hands-free provedení plníte úkoly bez omezení a důležité instrukce máte pořád na očích. Práce v prostředí s nebezpečím výbuchu nebo požáru je tak efektivní a bezpečná.

RealWear Navigator Z1 ulehčuje život energetikům, horníkům, pyrotechnikům a dalším rizikovým profesím.


Nenahraditelný přínos RealWear Navigator Z1

Funkce RealWear Navigator Z1 usnadňující náročnou práci

Pohodlné nošení

Navigator Z1 váží jen 383 g, takže ho neucítíte ani při celodenním nošení. Je o 11 % lehčí než předchozí model HMT 1Z1. Jde připevnit na ochrannou přilbu.

Neomezený výkon

Rychlý procesor Qualcomm QCS6490 s 8 GB RAM si poradí s nejnáročnějšími úkoly i aplikací umělé inteligence.

Perfektní obraz

Na 720p HD displeji, který oko vnímá jako 20 cm tablet, si všechno snadno zobrazíte a prohlédnete. Displej je o 20 % větší než u předchůdce HMT 1Z1.

Spolehlivá konektivita

S technologií Wi-Fi 6 a podporou 5G budete v rychlém a stabilním spojení, ať už pracujete kdekoliv a děláte cokoliv.

Hlasové ovládání

Navigator Z1 odruší okolní zvuky o síle až 100 dB. Můžete jej tedy pohodlně ovládat hlasem i v hlučném prostředí. Rozumí česky.

Modulární provedení

Zařízení přizpůsobíte aktuálním potřebám. Snadno připojíte třeba termokameru nebo vyměníte hot-swap baterii bez nutnosti vypnutí.

Bezchybný záznam

Díky 48 MPx kameře s pokročilou stabilizací obrazu pořídíte video nebo fotky se všemi detaily, a to i za špatného světla.

Extrémní odolnost

Navigator Z1 má certifikaci ATEX pro použití v prostředí s nebezpečím výbuchu nebo požáru. Přežije pád ze 2 m a díky IP66 mu nevadí prach ani voda.

Teplotní výdrž

Pracovní prostředí, které snesete vy, zvládne i Navigator Z1. Spolehlivě funguje při okolních teplotách -20 °C až 55 °C.

Termokamera přímo pro RealWear

Termokamera RealWear Navigator 520
Temrokamera FLIR pro RealWear

Když se řekne RealWear tak inovace nejsou nikdy daleko. Inspekce pomocí termálního zobrazení je v průmyslu stále častější ale co takhle integrovat termální kameru přímo do Navigator Z1 a ušetřit tak náklady za další zařízení?

Nová řada modelů Navigator umožňuje flexibilní výměnu nativní optiky za další speciálně navržené kamery. První takovou je termokamera navržená společností FLIR, která je světovým leaderem v termovizních zařízeních. Díky speciálnímu software Thermal Studio Suite můžete záznamy získané termální kamerou dále analyzovat a využít tak plný potenciál technologie.

V kombinaci s modelem RealWear Navigator Z1 je pak termální obraz díky novému HD displeji ještě detailnější. 

Nejčastější otázky

Zařízení je vybaveno Wi-Fi 6 a podporuje také připojení pomocí 5G. Takže k internetu se spolehlivě dostanete, ať už jste kdekoliv.

Zařízení je postaveno na OS Android 12, který společnost RealWear stále zdokonaluje a vydává jeho pravidelné aktualizace.

Nový Navigator Z1 pohání rychlejší procesor a 8 GB RAM. Je lehčí a ještě odolnější. Má o 20 % větší displej navíc s HD rozlišením. Jeho zdokonalená 48 MPx kamera se stabilizací obrazu lépe funguje při špatném světle.

Ano. Navigator Z1 je určený pro použití v extrémních podmínkách, proto byla možnost jeho fungování s ochrannými pomůckami jednou z priorit při vývoji.

Ano. Navigator Z1 testovali lidé nosící kontaktní čočky nebo dioptrické brýle a v drtivě většině případů nepozorovali žádný vliv na kvalitu obrazu či komfort.

Ovládání se provádí především hlasovými povely a některé funkce lze ovládat pohybem očí či hlavy.

Ano. Mediální soubory lze sdílet buď skrze platformy Teams, Cisco Webex či uložit v interním uložišti o kapacitě 128 GB.

Ano. Do Navigator Z1 lze instalovat vlastní aplikace, díky kterým funkcionalitu zařízení vylepšíte přesně podle vašich potřeb.

Příslušenství

Kontaktní formulář

VYPLŇTE PROSÍM VAŠE ÚDAJE A MY SE VÁM BRZY OZVEME.