Play Video
Realwear navigator 500 logo

JEŠTĚ ODOLNĚJŠÍ A VÝKONNĚJŠÍ…

Po úspěšném modelu HMT-1 přichází společnost RealWear s novým modelem Navigator 500. Nové smart brýle z předchozího modelu přímo vycházejí a jejich inovace jsou odpovědí na uživatelské zkušenosti s HMT-1. Jsou tedy ještě odolnější a ještě výkonnější, aby Vám přinesly ten nejlepší možný užitek z rozšířené reality. Nechejte chytré brýle RealWear Navigator™ 500, aby se staly Vašim každodenním navigátorem, na kterého se můžete spolehnout při jakémkoliv úkolu, kdykoliv Vás jen napadne.

Chytré brýle Realwear navigator 500 vlastnosti

V čem jsou RealWear Navigator 500 lepší?

Vylepšená kamera

Kamera je pro chytré brýle zásadní komponentou. Detaily záznamu teď budou až 4 násobně vyšší díky rozlišení 48 MPX. Vylepšený zoom nabídne až 6-ti násobné přiblížení, při zachování HD rozlišení Vylepšeno bylo také snímání za zhoršených světelných podmínek. Kamera je nyní samostatným modulem, který lze jednoduše vyměnit za jiný kamerový modul, například termokameru.

 
Výkonnější procesor

Pro ještě vyšší pracovní tempo byly Navigator™ 500 osazeny procesorem Snapdragon 662 jehož 8 jader dosahuje frekvence až 2 Ghz.

Nižší hmotnost

Pohodlí je u použití chytrých brýlí snad tím nejdůležitějším aspektem. RealWear snížil hmotnost nového modelu na neuvěřitelných 272g, což z Navigator™ 500 dělá jedny z nejlehčích brýlí pro rozšířenou realitu na trhu. Celkově je nový model o třetinu lehčí a užší.

Chytré brýle RealWear navigator 500
Ještě snadnější výměna baterie

Nový koncept hot-swap baterie umožňuje ještě snadnější výměnu bez nutnosti zařízení vypnout. Při troše šikovnosti nyní není nutné brýle ani sundávat během výměny z hlavy.

 
Více paměti

Kapacita operační paměti byla navýšena na 4GB, což podpoří nový výkonnější procesor a GPU. Pro vaše multimédia je teď dostupných celých 64GB.

Lepší odrušení okolního hluku

HMT-1 sebou přinesly revoluci v odrušení okolního hluku. Navigator™ 500 tuto funkci ještě vylepšily a odrušení hluku teď dosahuje hodnoty 100 dB.

V čem se

Realwear navigator 500 logo
Logo realWear Navigator

liší od konkurenčních řešení?

Cíl vývojářů společnosti RealWear byl od začátku jasný. Vytvořit produkt, který odolá těm nejtvrdším podmínkám, lze jej jednoduše ovládat a uživateli přinese pouze to, co opravdu potřebuje.

Na trhu dnes nalezneme spoustu sofistikovaných zařízení podobného druhu, avšak většina z nich jsou velmi křehká, nabízí spoustu složitých funkcí na úkor praktičnosti, a především brání uživateli v plném výhledu do okolí. K jejich ovládání je často nutné používat neverbálních gest rukou apod., což při práci není úplně nejvhodnější.

RealWear Navigator™ 500 jsou stejně jako jejich předchůdce HMT-1 navrženy tak abyste je mohli použít ihned bez složitého nastavovaní. Pomohou, rozšíří možnosti, ale zároveň nijak neomezí. Již po krátkém zaškolení dokáží zvýšit efektivitu práce a usnadnit pracovní procesy.

Stejně jako si berete svítilnu, tam kde není vidět, berete si RealWear Navigator™ 500 když potřebujete navigovat k úspěšnému zvládnutí úkolů i v těch nejtvrdších podmínkách.

Jak si vedou Navigator 500 v porovnání?

První termokamera pro chytré brýle

Termokamera RealWear Navigator 520
Temrokamera FLIR pro RealWear

Když se řekne RealWear tak inovace nejsou nikdy daleko. Inspekce pomocí termálního zobrazení je v průmyslu stále častější ale co takhle integrovat termální kameru přímo do chytrých brýlí a ušetřit tak náklady za další zařízení?

Nová řada chytrých brýlí Navigator umožňuje flexibilní výměnu nativní optiky za další speciálně navržené kamery. První takovu je termokamera navržená společnsotí FLIR, která je světovým leaderem v termovizních zařízeních. Díky speciálnímu software Thermal Studio Suite můžete záznamy získané termální kamerou dále analyzovat a využít tak plný potenciál technologie.

V kombinaci s modelem RealWear Navigator 500 je pak termální obraz díky novému HD displeji ještě detailnější. 

Realwear navigator 500 FAQ

Nejčastější dotazy k RealWear Navigator 500 (FAQ)

Nejpoužívanější a zároveň nejjednodušší je připojení skrze WiFi (2.4 i 5GHz), což je v terénu nejlépe řešitelné zapnutím hostpotu na mobilním telefonu. Také je možné objednat samostatný LTE 4G modem, do kterého vložíte SIM kartu s datovým tarifem.

Zařízení je postaveno na OS Android 10, který byl společností RealWear speciálně upraven pro použití v těchto chytrých brýlích. Společnost RealWear stále pracuje na vylepšeních OS a poskytuje pravidelné aktualizace.

Navigator 500 a Navigator 520 jsou po stránce funkcionalit identické, rozdíl je v tom, že model Navigator 520 disponuje větším displejem, který díky své velikosti a HD rozlišení pomáhá tam kde je potřeba se zaměřit na detailní zobrazení  .

Ano, model Navigator 500 byl vyvinut pro použití v extrémních podmínkách a tak byla možnost použití s ochrannými pomůckami jednou z priorit při vývoji.
Chytré brýle Navigator 500 byly testovány lidmi s kompenzačními pomůckami typu kontaktních čoček i dioptrických brýlí a v drtivě většině případů nebyl pozorován žádný vliv na kvalitu obrazu či komfort. Stejně tak nejsou překážkou ani brýle pro ochranu zraku.

Ovládání probíhá především hlasovými povely. Některé funkce lze ovládat pohybem očí či hlavy.

Ano, mediální soubory lze sdílet buď skrze platformy Teams, Cisco Webex či uložit v interním uložišti o kapacitě 32GB nebo na SD kartu a to až do velikosti 256GB.

Ano, spousta společností používající chytré brýle RealWear Navigator na nich úspěšně provozuje vlastní aplikace, díky kterým lze funkcionality brýlí posunout ještě mnohem dále. Informace o možnostech vývoje vlastního software naleznete zde.

Příslušenství k RealWear Navigator 500

Kontaktní formulář

VYPLŇTE PROSÍM VAŠE ÚDAJE A MY SE VÁM BRZY OZVEME.