Výroba modelu RealWear HMT-1 byla ukončena a není možné jej zakoupit. K dispozici jsou nástupnické modely RealWear Navigator 500 a Navigator 520, které jsou v mnoha ohledech vylepšené. Přesvědčte se sami.

Play Video

HMT-1 | první chytré brýle stvořené pro průmysl

Virtuální či smíšená realita, chytré brýle, že už jste tyto pojmy slyšeli? Ano, pravděpodobně ve spojení se světem zábavy, dnes však tyto technologie nastupují na cestu profesionálních pomocníků. Společnost RealWear si dala za cíl, vytvořit chytré brýle, které budou schopny čelit různorodým tvrdým podmínkám a zároveň jejich uživatele nijak neomezí ve vnímání svého okolí. Výsledkem je nový model HMT-1, který je odpovědí na všechno, co každodenní práce v průmyslu či terénu vyžaduje. Poznejte jeho výhody a vstupte s námi do nové průmyslové éry, éry průmyslu 4.0.

Kdykoliv, kdekoliv, HMT-1 jen tak něco nezastaví

Realwear

Voda a prach nemají šanci

Nebojte se umazat. Certifikace IP 66 zaručuje ochranu zařízení jak v prudkém dešti tak silně zaprášeném prostředí

Odolnost vůči pádu

Ruku na srdce, komu z nás občas něco nespadne? HMT-1 Vám takovou chybu bez problému odpustí a to s garancí pro pád z výšky až dvou metrů.

Až 15000 cyklů

Tyhle brýle s vámi udrží pracovní tempo, garance bezproblémové funkčnosti až 15000 pracovních cyklů.

Aktivní rušení okolního hluku

Kdo někdy pracoval v průmyslu, ví, že domluvit se po telefonu s kolegou je někdy téměř nemožné. S tím je ale konec. Chytré brýle od RealWear v sobě ukrývají rovnou 4 mikrofony, které díky pokročilým algoritmům dokáží utlumit až 100 dB okolního hluku.

HOTSWAP baterie

Znáte to. Baterka dojde vždy, když to zrovna nejméně potřebujete. Díky hotswap řešení budete mít 5 minut na to baterii vyměnit, aniž by došlo k vypnutí zařízení. Plně nabitá baterie o kapacitě 3250mAh pak navíc vydrží až 10 hodin běžného provozu.

Teplotní rezistence

Ani mráz nebo tropy nejsou pro HMT-1 překážkou. Plná funkčnost je zaručena při teplotách od -20° C do +50° C. Tyto a mnohé další vlastnosti certifikují zařízení dle přísné armádní normy MIL-STD-810.

Kompatibilní s ochrannými pomůckami

Práce v provozu či terénu se neobejde bez ochranných pomůcek. Nejčastější takovou pomůckou je ochranná přilba. RealWear proto zaručují kompatibilitu se všemi frekventovaně používanými typy přileb.

Malý velký displej

Nenechte se zmást jeho zdánlivou velikostí. Když se do něj podíváte, bude se Vám jevit jako displej tabletu o velikosti uhlopříčky 7 palců (17,78 cm). Dobrou čitelnost neztratí ani na přímém slunci.

Outdoor kamera

HMT-1 jsou vybaveny opravdovou outdoor kamerou. Tvrzeným plastem chráněný snímač zaznamenává video ve FullHD kvalitě (1080p) při 30 snímcích za vteřinu a fotky v 16 MP. Samozřejmostí je LED svítilna a optická stabilizace.

Nejčastější dotazy

Nejpoužívanější a zároveň nejjednodušší je připojení skrze WiFi (2.4 i 5GHz), což je v terénu nejlépe řešitelné zapnutím hostpotu na mobilním telefonu. Také je možné objednat samostatný LTE 4G modem, do kterého vložíte SIM kartu s datovým tarifem.

Zařízení je postaveno na OS Android 10, který byl společností RealWear speciálně upraven pro použití v těchto chytrých brýlích. Společnost RealWear stále pracuje na vylepšeních OS a poskytuje pravidelné aktualizace.

HMT-1 a HMT-1Z1 jsou po stránce funkcionalit identické, rozdíl je v tom, že HMT-1Z1 splňují přísné normy (ATEX, zóna 1) pro používání elektronických zařízení v prostředí s rizikem výbuchu.

Ano, HMT-1 byly vyvinuty pro použití v extrémních podmínkách a tak byla možnost použití s ochrannými pomůckami jednou z priorit při vývoji.
Chytré brýle HMT-1 byly testovány lidmi s kompenzačními pomůckami typu kontaktních čoček i dioptrických brýlí a v drtivě většině případů nebyl pozorován žádný vliv na kvalitu obrazu či komfort. Stejně tak nejsou překážkou ani brýle pro ochranu zraku.

Ovládání probíhá především hlasovými povely. Některé funkce lze ovládat pohybem očí či hlavy.

Ano, mediální soubory lze sdílet buď skrze platformy Teams, Cisco Webex či uložit v interním uložišti o kapacitě 32GB nebo na SD kartu a to až do velikosti 256GB.

Ano, spousta společností používající chytré brýle Navigator 500, HMT-1 či HMT-1Z1 na nich úspěšně provozuje vlastní aplikace, díky kterým lze funkcionality brýlí posunout ještě mnohem dále. Informace o možnostech vývoje vlastního software naleznete zde.

Příslušenství

Kontaktní formulář

VYPLŇTE PROSÍM VAŠE ÚDAJE A MY SE VÁM BRZY OZVEME.