ELVAC blog

Jak správně vybrat průmyslový tablet?

Jak správně vybrat průmyslový tablet?

V dnešní době je průmysl stále více závislý na pokročilých technologiích a digitálních řešeních. Průmyslové tablety se staly nedílnou součástí pracovního prostředí, umožňující pracovníkům zlepšit svou produktivitu a efektivitu. Ale jak správně vybrat průmyslový tablet, který vyhovuje potřebám a požadavkům vaší organizace?

Klíčové faktory při výběru průmyslového tabletu:

  • Odolnost a certifikace: Průmyslové tablety by měly být navrženy tak, aby vydržely náročné pracovní podmínky. Musí být odolné vůči prachu, vodě, otřesům a extrémním teplotám. Při výběru tabletu se ujistěte, že je certifikován podle standardů jako IP65 nebo MIL-STD-810, které poskytují záruku odolnosti za různých podmínek.

 

  • Operační systém a kompatibilita: Vyberte průmyslový tablet s operačním systémem, který je kompatibilní s vašimi stávajícími aplikacemi a softwarem. Nejčastěji používanými operačními systémy jsou Android a Windows. Zvažte také přítomnost předinstalovaného softwaru, který může usnadnit specifické úkoly vaší organizace.

 

  • Výkon a konektivita: Zkontrolujte specifikace tabletu týkající se výkonu, jako je procesor, paměť +RAM a úložný prostor. Zvolte tablet s dostatečným výkonem, který zvládne spouštět vaše aplikace plynule a efektivně. Dále se zaměřte na konektivitu, jako je Wi-Fi, Bluetooth, NFC a možnost připojení k mobilním sítím. To umožní snadné sdílení dat a přístup k online službám.

 

  • Displej a ovládání: Velikost a kvalita displeje jsou důležité pro efektivní práci s průmyslovým tabletem. Zvažte velikost displeje v závislosti na potřebách uživatele a typu práce, kterou budou vykonávat. Průmyslové tablety mají často odolný dotykový displej, který lze ovládat i s rukavicemi nebo mokrýma rukama. Je také vhodné zvážit možnost přidání dalších ovládacích prvků, jako jsou fyzická tlačítka nebo skenery čárových kódů.

 

  • Baterie a výdrž: Průmyslové tablety musí mít dlouhou výdrž baterie, aby vydržely celodenní provoz bez nutnosti častého dobíjení. Zjistěte kapacitu baterie a prověřte, zda existuje možnost výměny baterie, pokud by bylo třeba. Také je vhodné, aby tablet podporoval rychlé nabíjení, což usnadní rychlé doplnění energie.

 

  • Bezpečnost: Při výběru průmyslového tabletu je bezpečnost důležitou oblastí k zvážení. Ujistěte se, že tablet má integrovaná bezpečnostní opatření, jako je šifrování dat, ověřování uživatele, vzdálené sledování a správa zařízení. Důležité je také pravidelné poskytování softwarových aktualizací a podpora ze strany výrobce.

 

  • Cena a podpora: Nakonec, ale nezanedbatelně důležitým faktorem je cena průmyslového tabletu a podpora ze strany výrobce. Zvažte svůj rozpočet a porovnejte různé možnosti na trhu. Je také vhodné se podívat na recenze a hodnocení uživatelů, abyste získali představu o spolehlivosti a spokojenosti s daným modelem tabletu. Dále zjistěte, zda výrobce nabízí dostatečnou technickou podporu a záruku. Naši odborníci Vám v tomto směru rádi pomohou a dle vašich potřeb společně pro vás vybereme ten nejvhodnější model průmyslového tabletu. Vybrat si můžete také v našem produktovém katalogu:

 

Odolné tablety

 

 

Getac ZX70

Getac ZX70 je vynikajícím příkladem odolnéhoGetac ZX70 průmyslového tabletu, který je navržen tak, aby splňoval nároky extrémních pracovních prostředí. S certifikací IP67 je tento tablet zcela odolný proti prachu a vodě, což umožňuje použití i v nejnáročnějších podmínkách. Jeho 7″ dotykový displej je ideální pro přehledný provoz nejrůznějších průmyslových aplikací.

Odolný tablet je vybaven operačním systémem Android 10.0, který poskytuje plnou kompatibilitu s různými průmyslovými aplikacemi a programy. S výkonným procesorem a dostatečnou pamětí tento tablet zvládá rychlé zpracování dat a spolehlivý provoz aplikací.

Důležitou vlastností je také výdrž baterie a možnost výměny baterie za provoz, což umožňuje nepřetržitou práci po dlouhou dobu bez nutnosti nabíjení. S dalšími funkcemi, jako je odolnost displeje vůči poškrábání a prasknutí, a širokou škálou konektorů pro připojení k dalším zařízením, je Getac ZX70 ideální volbou pro ty, kteří hledají spolehlivý průmyslový tablet.

 

ZOBRAZIT ZX70 V ESHOPU

 

 

 

Getac F110Getac F110

Getac F110 je dalším vynikajícím příkladem výkonného a odolného průmyslového tabletu. S certifikacemi MIL-STD-810G a IP66 je tento tablet vysoce odolný proti pádu, otřesům, prachu a vodě, což zajišťuje jeho spolehlivost v náročných pracovních podmínkách.

S 11,6″ dotykovým displejem a technologií LumiBond pro čitelnost ve všech podmínkách (svítivost až 1000 nits), včetně slunečního světla, je Getac F110 ideální pro práci venku i v různých světelných podmínkách. S výkonným procesorem Intel Core i5/i7 a dostatečnou pamětí tento tablet nabízí vysoký výkon a rychlé zpracování dat.

Toto digitální zařízení je vybaveno operačním systémem Windows 11 či starším Windows 10 Pro, které poskytují širokou kompatibilitu s různými aplikacemi a programy. Díky dlouhé výdrži baterie a dalším funkcím, jako je výměna baterie za provozu či rozhraní pro připojení k různým zařízením, je Getac F110 ideálním společníkem pro profesionály v průmyslu a logistice.

 

ZOBRAZIT F110 V ESHOPU

 

 

 

Ruggon LUNA3Ruggon LUNA3

Ruggon LUNA3 je odolný průmyslový tablet, který nabízí robustní konstrukci a vysokou odolnost pro náročné pracovní podmínky. Tento tablet je certifikován s odolností IP65 a MIL-STD-810H, což zajišťuje jeho odolnost proti prachu, vodě, pádu a otřesům.

Displej Ruggon LUNA3 je 8″ a je navržen tak, aby byl čitelný i ve světelně nepříznivých podmínkách. Tablet je vybaven operačním systémem Windows 10 IoT Enterprise, který poskytuje spolehlivost a kompatibilitu s průmyslovými aplikacemi.

S výkonným procesorem a dostatečnou pamětí Ruggon LUNA3 poskytuje rychlé zpracování dat a spolehlivý provoz aplikací. Má také rozhraní pro snadné připojení k dalším zařízením a periferiím v průmyslovém prostředí.

 

ZOBRAZIT LUNA3 V ESHOPU

 

 

Odolné tablety

 

 

Pro více informací o inovativních řešeních v oblasti průmyslových počítačů a komponentů nás můžete kontaktovat na tel.: +420 597 407 321 nebo e-mail: [email protected]

Kontaktní formulář

VYPLŇTE PROSÍM VAŠE ÚDAJE A MY SE VÁM BRZY OZVEME.